Cukrászati kellékek és alapanyagok

KEDVES VÁSÁRLÓINK! A MEGNÖVEKEDETT RENDELÉSSZÁM MIATT, AZ ELKÖVETKEZENDŐ IDŐSZAKBAN A CSOMAGOK KÉZBESÍTÉSI IDEJE 2-3 MUNKANAP IS LEHET!

MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

Kérdése van? Hívjon minket!+36204837998                   

Tejcsokoládé, 35%, 500g - Lumea

Tejcsokoládé, 35%, 500g - Lumea
Tejcsokoládé, 35%, 500g - Lumea
Finom belga tejcsokoládé torták, sütemények bevonásához, ganache krémhez, dekorációk, figurák, csokoládék készítéséhez.

Csokoládé dropszok. A dropsok mérete ∅: 1,5 cm.

Temperálási útmutató:

1. Olvasszuk fel a csokoládét 45°C - 50°C-on, majf dolyamatos keverés mellett hűtsük le 26°C - 27°C-os hőmérsékletre.

2. Melegítsük fel újra 30°C - 31 °C-os feldolgozási hőmérsékletre amikor már kristályok képződnek, és a csokoládé enyhén pasztaszerű állagot vesz fel.

3. A folyamat végén egy enyhén sűrű, temperált, további felhasználásra kész csokoládémasszát kapunk.

4. Folyamatosan ellenőrizze a csokoládé hőmérsékletét, és ismételten keverje meg.
2 850 Ft
Részletek
Nettó tömeg 500 g
Tárolási feltételek Tiszta, száraz helyen, 12 - 20 °C között
Származási hely Európai Únió
Allergének ALLERGÉN:SZÓJABAB ÉS BELŐLE KÉSZÜLT TERMÉKEK, TEJ ÉS ABBÓL KÉSZÜLT TERMÉKEK, NYOMOKBAN TARTALMAZHAT:GLUTÉNT TARTALMAZÓ GABONAFÉLÉKET, DIÓFÉLÉKET.
Észrevételek Javasoljuk a termék jól lezárt csomagolásában történő tárolását.

Adatok
Cikkszám
CSOK2
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!