Cukrászati kellékek és alapanyagok

KEDVES VÁSÁRLÓINK! A MEGNÖVEKEDETT RENDELÉSSZÁM MIATT, AZ ELKÖVETKEZENDŐ IDŐSZAKBAN A CSOMAGOK KÉZBESÍTÉSI IDEJE 2-3 MUNKANAP IS LEHET!

MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

Kérdése van? Hívjon minket!+36204837998                   

Pektin keverék 250g

Pektin keverék 250g
Pektin keverék 250g
Magas gyümölcstartalmú lekvárokhoz, édesítőszerrel is elkészíthető.

Hozzávalók: dzsemekhez/lekvárokhoz:
1000 g gyümölcs
20 g pektin keverék
350-400 g cukor, vagy cukorhelyettesítő
2 990 Ft
Részletek
ÖSSZETEVŐK: élelmi rost, sűrítőanyag: pektin, étkezési sav: citromsav

TÁPANYAG:
Átlagos tápértékadatok 100 g termékben.
energia: 920 kJ/226 kcal
zsír: 0,0 g
amelyből telített zsírsavak: 0,0 g
szénhidrát: 14,8 g
amelyből cukrok: 0,2 g
rost: 83,5 g
fehérje: 0,0 g
só: 0,0 g

HASZNÁLATA:
1. Az előkészített gyümölcsöt nagyon apróra vágjuk vagy pépesítjük, és az adagolásnál megadott mennyiséget kimérjük.
2. A gyümölcsöt, a kimért Pektin keveréket és a cukrot vagy cukorhelyettesítőt egy főzőedénybe öntjük, és állandó keverés mellett nagylángon felforraljuk. Forrás után a lekvárt vagy dzsemet további 3-5 percig, forrni hagyjuk (folyamatos keverés mellett), majd levesszük a tűzről. Ha szükséges, a habot eltávolítjuk a tetejéről.
3. Az előkészített üvegeket azonnal peremig töltjük, jól lezárjuk és legalább 5 percre fejre állítjuk.

Gyümölcsből kivont természetes alapanyag

Lekvár készítése
1 kg gyümölcshöz
20 g m-GEL Pektin keverék
10 g Almasav
7 g Vital Hosszanfriss természetes tartósító (2 kavéskanál)
Nem cukor nélküli lekvár esetén még 350-400 g cukrot vagy más cukorhelyettesítőt teszünk hozzá.
Mikor válassza ezt:

ha lekvárodat cukor nélkül készítenéd
természetes cukorral pl Almacukor édesítenéd
tartósítószert nélkül készítenéd
dunsztolás nélkül készítenéd
csat természetes anyagokat használnál
Opciók: savtartalom növelésére: Almasav
tartósítása: Vital Hosszanfriss természetes tartósító
Adatok
Cikkszám
37631
Tömeg
250 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!