ALAPTÉSZTA RECEPTEK:
1. Gluténmentes kakaós piskóta
6db tojás
120 g 1:1-es cukorhelyettesítő 01785
1,2 dl víz
100 g gluténmentes piskótaliszt 02073
30g Kakaópor
A piskóta hozzávalóit kihabosítjuk és szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe kenjük. A piskótát 180 °C-on 20-25 perc
alatt készre sütjük.
2. Gluténmentes tortakarika
6db tojás
120 g 1:1-es cukorhelyettesítő 01785
1,2 dl víz
130 g gluténmentes piskótaliszt 02073
A piskóta hozzávalóit kihabosítjuk és szilikonos sütőpapírral bélelt vagy kivajazott tortaformába töltjük. A piskótát
180 °C-on 20-25 perc alatt készre sütjük.
3. Gluténmentes piskótalap
3db tojás
60 g 1:1-es cukorhelyettesítő 01785
0,4 dl víz
65 g gluténmentes piskótaliszt 02073
A piskóta hozzávalóit kihabosítjuk és szilikonos sütőpapírral bélelt lemezre kenjük. A piskótát 180 °C-on 20-25 perc
alatt készre sütjük.
Sütemény variációk
1. Gluténmentes meggyes piskóta
6db tojás
120 g 1:1-es cukorhelyettesítő 01785
1,2 dl víz
130 g gluténmentes piskótaliszt 02073
200g Dia-wellness meggybefőtt lecsepegtetve
A piskóta hozzávalóit kihabosítjuk és szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe kenjük, megszórjuk a lecsepegtetett
meggyel és 180 °C-on 20-25 perc alatt készre sütjük.