Cukrászati kellékek és alapanyagok

 

Kérdése van? Hívjon minket!+36204837998                   

Cake-Masters sütőkeverék Berliner fánk 500g
Cake-Masters sütőkeverék Berliner fánk 500g
1 690 Ft

Cake-Masters sütőkeverék Berliner fánk 500g

Cake-Masters sütőkeverék Berliner fánk 500g
Cake-Masters sütőkeverék Berliner fánk 500g
Cake-Masters sütőkeverék Berliner fánk 500g
Elkészítés: berliniek - recept kb. 16 darabhoz

(a csomag tartalma: 488g sütőkeverék, 12g élesztő)
Kell még: 2 tojás (125g egész tojás), 55g puha vaj vagy margarin, 100ml víz (kb. 26°C) és

mindent összekeverünk a liszttel és az egészet. Adjuk hozzá a vizet, a puha vajat vagy a margarint és a tojást. Aprítógépben vagy botmixerben mindent lassan 2 percig, majd gyorsan 8 percig dagasztunk. Fedjük le és hagyjuk pihenni szobahőmérsékleten körülbelül 10 percig. A kenyér- és süteménysütőgépben (cikkszám: 16931)

való elkészítéshez tegye a vizet, a puha vajat vagy a margarint és a tojást a tepsibe, majd a tetejére a sütőkeveréket élesztővel. Válassza a 18. PROGRAM lehetőséget , és indítsa el a programot. (https://shop.cake-masters.com/bakery) Ezután osszuk el a tésztát 16 egyforma nagyságú részre (kb. 50 g), formáljuk köröket, és tegyük enyhén lisztezett törülközőre varrással lefelé. A fánkokat kissé lenyomkodjuk, letakarva hagyjuk kelni körülbelül 60-90 percig, amíg a tészta térfogata jelentősen megnő. A sütőzsírt egy olajsütőben, serpenyőben vagy sekély serpenyőben 170°C-ra melegítjük. Helyezzük a fánkokat a forró zsírfürdőbe, és csukott fedéllel süssük oldalanként 2 és fél percig. Ezután nyitott fedővel mindkét oldalát 1 percig sütjük. Az elkészült fánkokat papírtörlőn (konyhapapíron) lecsepegtetjük, tetszés szerint megtöltjük, és vagy azonnal cukorral, vagy kihűlés után mázzal, szórással díszítjük. Csomagolás méretei: 12x9x23cm Termék súlya: 0,6kg
1 690 Ft
Adatok
Cikkszám
14917
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!